PickyanDco Fess a Számok alapján Felnőtteknek, Akril DIY olajfestmény (Tigris, Oroszlán, Farkas), 3 DB Vászon, DIY Színes Festék Száma Készlet Kezdő, Haza, Fali Dekor (12x16Inch)

PickyanDco Fess a Számok alapján Felnőtteknek, Akril DIY olajfestmény (Tigris, Oroszlán, Farkas), 3 DB Vászon, DIY Színes

HUF 3238.65

Jelen van

【BIZTONSÁGOS, NEM MÉRGEZŐ】Állat festék nem mérgező, biztonságos, kiváló minőségű akril festék.A Paint száma felnőttek számára, vászon 12x16inch keret nélküli.Tartalmazza 3pcs vászon, 3 állítsa be akril festékek, 3pcs kefék, 6 horgok. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】Ez a tigris fess a számok egyszerű, tiszta, Tökéletes a felnőttek, akik a kezdő szinten, a türelem, az idő.Ellazítja, majd kis szünetet az elme, test, lélek.Stressz. 【EGYEDI CSOMAGOLÁS】Pickyandco olajfestmény készletek csomag gyűrődések nélkül, tiszta számok.Csak felelnek meg a Számot a Megfelelő Színt, majd fedezi a számok az akril festék. 【ÉLVEZNI, INTERAKTÍV】DIY Festmény növelheti a kapcsolat a szülők, gyerekek, barátok, kedves.Színes design, hogy inspirálja, képzelet, kreativitás.Hogy az élet tele van szórakoztató. 【AJÁNDÉKOK, DEKORÁCIÓ】Az olaj festék száma kit lesz egy egyedi ajándék, valamint a legjobb dekoráció otthon, érdemes bemutató a nappaliban.Majd megcsodálta a művészet minden alkalommal, amikor látom.DIY egyedül lóg nappali, hálószoba, iroda, hotel, étkező, konyha, bár, stb.Ez egy tökéletes fali dekoráció.Olaj festmények is egy nagy ajándék, hogy a rokonok, barátok, elismerés, illetve a gyűjteményben van egy jó választás.A festék nem mérgező, biztonságos, kiváló minőségű akril paints Package Tartalmazza : ✔3 Db Kiváló minőségű festés vászon✔3 Állítsa be Akril Festékek✔3 Db Festék, Ecsetek✔6 Db Hooks DIY Lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze az olaj festmény eszközök.2. Lásd a jegyzetekkel a vásznon, hogy megtalálja a megfelelő színt.3. Alkalmazza a megfelelő mennyiségű festékek, hogy a tollat.4. Döntetlen a megfelelő vászon.5. Tiszta a kefe, ha módosítja egy másik szín, vagy hagyd abba a festést.Megjegyzések : 1.A festmény nem fejeztem be, meg kell festeni egyedül. 2. Hogy elkerüljék a gyűrődés, NE hajtsa meg a vásznon.3. Akril festékek nem kell hozzá víz.4. A termék nem tartalmazza a keret.Ez csak egy hengerelt vászon.Kérjük, keret által szemüveg vagy fából készült, majd tedd a haza, mint dekoráció.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk