Az újratölthető Elektromos Fogkefe, Elektromos Fogkefe, IPX7 Vízálló, 4 Kefe Fej, Usb Újratölthető Felnőtt Vízálló Ultrahangos Automata(RÓZSASZÍN)

Az újratölthető Elektromos Fogkefe, Elektromos Fogkefe, IPX7 Vízálló, 4 Kefe Fej, Usb Újratölthető Felnőtt Vízálló Ultrahangos

HUF 2239.65

Jelen van

Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Elektromos Fogkefe Anyag : ABS választható Színek : Rózsaszín, Fehér, Kék Mód : Tiszta, lengyel, Felderül, Gumi Érdekel, Érzékeny Feszültség : 3,7 V Teljesítmény : 1 W Töltési Idő : 8 Óra Vízálló Szint : IPX7 Akkumulátor Kapacitás : 500m Ah, Hogyan Kell Használni : Nyomja meg A Gombot, Nyomja meg A Gombot, Hogy Kapcsolja be A Fogaskerék Megkezdése Után, Tartsa lenyomva A gombot 3 Másodpercig, Hogy Kapcsolja Ki A Munka Csomag Lista : 1 x Fogkefe Fogadó 4 x Fogkefe Fej, 1 x Fogkefe Borító 1 x töltőegységbe Megjegyzés : 1. Van egy bizonyos szakadékot a kefét, illetve a legfőbb szerv a fogkefe, ami szükséges a normál működés a fogkefe feje nem befolyásolja, vízszigetelés. 2. Elérni egy jobb fogmosás hatás, javasoljuk, hogy cserélje ki a kefét minden 3 hónapban. 3. Ha a sörték elkezdenek könyök kifelé, azt is javasolta, hogy cserélje ki a kefét.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk