Easysleep Hang Fehér Zaj Gép 25 Nyugtató Hangok Memória Funkció 32 Szinten a Mennyiség 5 elalváskapcsoló Powered by AC vagy USB Alszik Kikapcsolódást.

Easysleep Hang Fehér Zaj Gép 25 Nyugtató Hangok Memória Funkció 32 Szinten a Mennyiség 5 elalváskapcsoló Powered by AC vagy

HUF 2968.65

Jelen van

????25 Nem-Hurok Aludni Hangzik : Fehér zaj,rajongók,patak,tenger hullámai,madár, tábortűz,vonat,zongora,altatódalt,meditáció,stb., ez a különleges ajándék, a nagy-nagy szerelem,megadja a békét,amely alkalmas a baba, a gyerekek, mind a felnőttek. ????5 Időzítő & 32 Szint Térfogat : beállíthatjuk, Hogy a folyamatos lejátszás vagy a beállítás egy időzítő 60,120,180,240 perc automatikus kikapcsolás.Pedig ez a gép 32 szinten kötet,könnyen maszk, a zavaró környezeti zaj. ????Kompakt design& Memória funkció : Van 3.9*3.9*2.3 inch ,könnyen illeszkednek a táska vagy bőrönd,tökéletes otthon, az irodában vagy utazás.S memória funkció automatikusan visszaállítja az előző kötet, a hangzás, meg az idő. ????Minőségbiztosítási:Ez a gép tápellátását HÁLÓZATI vagy USB-n,ez által jóváhagyott ETL, FCC, CE, valamint Ro HS,nem kell aggódnia, hogy a balesetek.Bármilyen kérdés csak ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ????100% Elégedettség Garancia : 18 Hónap Garancia a fehér zaj gép a vásárlás napjától.hang gép sincs világítás.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk