Nhlzj Tiszta, Világos Fürdőszoba Kozmetikai Tükör, Fali 3X Nagyítás Csatlakoztassa Kétoldalas 21 LED Lámpa Gyöngy a Borotválkozás Hálószoba (Szín : Antik)

Nhlzj Tiszta, Világos Fürdőszoba Kozmetikai Tükör, Fali 3X Nagyítás Csatlakoztassa Kétoldalas 21 LED Lámpa Gyöngy a Borotválkozás

HUF 13284.00

Jelen van

"Anyag" : Kialakított chrome,elegáns, a rozsda ellen. "Kozmetikai Tükör a Fényt" : tökéletes smink a sötétben vagy gyenge fény területeken. "Nagyítás a Kettős Tükörben" : az Egyik oldalon egy standard tükör, a másik oldalon egy 3 x nagyító tükör, lehetővé teszi, hogy láttam tisztán az arcvonásait. "Kozmetikai Tükör a Fényt" : Ormal oldalon a mindennapi használat nagyító oldal tökéletes közelről működik, győződjön meg róla, hogy minden részlet a haj, smink látható. "Összecsukható Tükör" : Rugalmas kar is kihúzható, ha nem használja, akkor lehet hajtani a falhoz a kiterjeszti karját ideális a szobák korlátozott hely.Nagy felbontású növekmény lencsék, lehetővé teszi, hogy megtalálja a szépséget, hogy még soha nem volt azelőtt, 360 fokos forgatható design állítható megtekintéséhez bármely szögből.Paraméter : a Tükör Átmérője : 8inch Material : metal Shape : round Size : 8 inch 3-szor nagyító mirror Packaging : 1x Fali Tükör★ Ügyfélszolgálat : Fogjuk szigorúan ellenőrizze, hogy a termék a szállítás előtt, hogy biztosan lehet kapni bizalommal.Ha nem elégedett a vásárlási élmény, vagy a termék nem felel meg az elvárásoknak, vagy nem egyezik meg a leírás, akkor cserélje ki a terméket, vagy kapsz egy 100% - os pénz vissza.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk