Airbrush Kompresszor Szett, Kettős Király Rajongó Airbrush Állítsa a Levegő Tartály Kompresszor Professzionális Festékszóró Rendszer Készlet w/3l övezetben folytatott, norvég Levegő Tartály Kézműves Modell Festmény Hobbi Festék Tetoválás Torta Dekoráció(110V)

Airbrush Kompresszor Szett, Kettős Király Rajongó Airbrush Állítsa a Levegő Tartály Kompresszor Professzionális Festékszóró

HUF 15793.65

Jelen van

【Automata Kapcsoló】 : Multi‑funkcionális airbrush kompresszor a 3l övezetben folytatott, norvég levegő tartály, automata stop funkció, előre beállított, automatikus kikapcsolása, amikor a levegő nyomás 57 psi automatikus bekapcsolása a 43 psi. 【Nyomásmérő】 : Ez a festékszóró rendszer készlet van egy nyomásmérő, biztosítja a pontos beállítása légáramlást, ami biztosítja, tiszta, száraz levegő. 【Erős Hatalom】 : Az 1/6 Lóerős ezt az egységet szállít elég levegő mennyisége, valamint légnyomás, ez airbrush rendszer folyamatos, erőteljes nyomás; Csak be kell dugni, hogy elkezdjük a munkát. 【Nagy Teljesítményű】 : A két hűtő ventilátor lehetővé teszi, hogy futni sokkal menőbb egy hosszabb, folyamatos működési idő túlmelegedés nélkül. 【Széles körben Használják】 : Könnyű, kompakt kompresszor lehet helyezni az asztalra, alkalmas szépség, modell nyomtatás, smink, test festés, tetoválások, stb. ideális a tervezők, modellezők, művészek, torta, lakberendezők.Specifikáció : Elem Típus : Airbrush Kompresszor Anyag : Öntöttvas Szín : Mint A Képen Látható Méret : Kb. 31.5x13x32cm/12.4x5.1x12.6in Súly : Kb. 5850g/206.4 oz Teljesítmény : 1/6 HP Feszültség/frekvencia : 220-240 V/50 HZ, 110-120 V/60 HZ Automata kapcsoló : 4 BAR (57 PSI), hogy hagyja abba, 3 BAR (47 PSI), hogy a Levegő Tartály Kapacitás : 3.0 L A víztartály nagyon hasznos, ez a következő előnyökkel rendelkezik : egy, Egy sűrített levegőt tároló tartály, feltéve, ahonnan felhívni a sűrített levegő, ha a permetezés.b.Lehet szívni a levegőt a tüzelőanyag-tartály a szabályozott nyomás helyett az átlagos nyomása a dugattyút a hengerben.c.Mert levegőt venni, a levegő tartály, a kis lüktetése a levegő okozta a dugattyú nyomás alá a levegő megszűnt.d.Az élet a kompresszor motor nőtt, mert a szivattyú levegőt szerint szüksége van a tüzelőanyag-tartály helyett mindig megnyitása.A tank nagyon hasznos, van előnye, a következőképpen : egy.Biztosítani víztározó sűrített levegő, hogy lehet levonni, amíg*újra permetezés.b.Tudod felhívni a levegő szabályozott nyomás a tartályban, ahelyett, hogy az átlagos nyomás a dugattyús henger.c.Mert te vagy rajz levegőt a tartály vagy megszünteti az apró pul sation a levegő által okozott fizikai mozgás a dugattyú pressuri zing levegő.d.Az élet a kompresszor motor növeli, mert szivattyú, levegő, mint a tank kell, ahelyett, hogy mindig.A csomag Lista : 1 x Levegő Kompresszor Tartály 1 x Levegő Tömlő 2 x Airbrush Állni 1 x Csepegtető Cső 1 x Csavarkulcs 1 x Airbrush Doboz, 1 x Kézikönyv.


Termékparaméterek

Item Type:
Airbrush Compressor
Material:
Iron
Color:
As Picture Shown
Size:
Approx. 31.5x13x32cm/12.4x5.1x12.6in
Weight:
Approx. 5850g/206.4oz
Power:
1/6HP
Voltage/frequency:
220-240V/50HZ, 110-120V/60HZ
Automatic switch:
4BAR (57PSI) to stop, 3BAR (47PSI) to start
Air Tank Capacity:
3.0L
The water tank is very useful, it has the following advantages:
a, A compressed air storage tank is provided, from which you can draw compressed air when spraying. :
b. You can suck in air from the fuel tank at the regulated pressure instead of the average pressure of the piston cylinder. :
c. Because air is drawn from the air tank, the tiny pulsation in the air supply caused by the piston pressurizing the air is eliminated. :
d. The life of the compressor engine is increased because it can pump air according to the needs of the fuel tank instead of always opening. :
The tank is very useful, it has advantage as follows:
a. Provide a reservoir of pressurized air that you can draw from while you*re spraying. :
b. You can draw air at a regulated pressure from the tank instead of the average pressure of the piston cylinders. :
c. Because you're drawing air from the tank you're eliminating the tiny pul sation in the air supply caused by the physical motion of pistons pressuri zing air. :
d. The life of the compressor engine increases because it pumps air as the tank needs it instead of always being on. :
Package List:
1 x Air Tank Compressor :
1 x Air Hose :
2 x Airbrush Stand :
1 x Drip Tube :
1 x Wrench :
1 x Airbrush Box :
1 x Manual :

A kategóriába tartozó áruk