480ml Új Gyémánt Termosz Palack Szalma Dupla Réteg Rozsdamentes Acél Üveg Vizet Dobon Hordozható Porszívó Lombik Bögre (Kapacitás : 480ml, Szín : Fekete)

480ml Új Gyémánt Termosz Palack Szalma Dupla Réteg Rozsdamentes Acél Üveg Vizet Dobon Hordozható Porszívó Lombik Bögre (Kapacitás

HUF 8872.20

Jelen van

❄【Csomag】Ez a multi-színes luxus, strasszos sík vákuum lombik érzi magát, rendkívül boldog, s ugyanakkor úgy néz ki, mini, valamint elegáns, a legjobb kiegészítő, ruházat. ❄[Anyag] A víz kupa rozsdamentes acélból készült.Erős, tartós.Újrafelhasználható.Kényelmes szállítására.Könnyen tisztítható.Kérjük, legyen óvatos, ne áztassa a gyémánt a víz hosszú ideig. ❄【Tartós szigetelés】ez a Színes üveg víz javítja a napi rutin iszik; nem felejti el meginni a napi bevitt víz ennek köszönhetően készült tartja a víz hideg vagy meleg, akkor igyál hideg vizet, nyáron, forró vizet, télen. ❄【Az ideális ajándék nők körében】 mesés csillogó kiegészítők a nők, de jó edzés, dobon, a lányok; adhat ez a bling-kupát, hogy az anya, barátnő, vagy más, női barátaim, amely képes kifejezni a háláját, a szeretet, a segíteni meg támogatást. ❄【Nagy kapacitású】ez a gyémánt-víz üveg jön a nagy kapacitású, akkor használja ezt a vizet üvegben tartani sok folyadék, ahogy tetszik; Ha inni akarsz, italok, akkor öntsünk el elegendő gyümölcslé, kávé, tea, tej és több során Casualperiod. 480ml Új Gyémánt Termosz Palack Szalma Dupla Réteg Rozsdamentes Acél Üveg Vizet Dobon Hordozható Porszívó Lombik Bögre Anyag : strasszos + rozsdamentes steel Capacity : 480ml.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk