YUHUAWF Kuka Szemetes Komposzt-Bin konyhapulton Lógó Kis Kuka Fedő Alatt Mosogató Konyha Haza szemétbe konyhaszekrény Ajtó Lomtár 4 Színben Fedő (Szín : Kék)

YUHUAWF Kuka Szemetes Komposzt-Bin konyhapulton Lógó Kis Kuka Fedő Alatt Mosogató Konyha Haza szemétbe konyhaszekrény Ajtó

HUF 16394.40

Jelen van

Egy Áldás A Konyhában : A kuka nem kell, hogy nézze, mint a szemét; egy elegáns, ezüst színű, egyszerű, sziluett, ez a lépés bin lesz egy szemet a konyhában.Készült kiváló minőségű műanyag, rugalmas gumi, tartós.mérete : 25cmx19.5x35cm(9.8x7.6x13.7in),Tudok állni, együtt, többcélú vödör, tároló segítő. 5 L liter nagy kapacitású, nem szükséges, hogy gyakran változik a szemetes zsákok, megszüntesse hulladék.Elfogadása horog ragasztó tervezés, tudják illeszteni a falon, vagy az ajtón, vagy lógott a szekrény ajtó vagy ajtó.Erős, mégis Puha : merev acél test, ez a szemétbe ellenáll tartós használata; a soft-close fedél biztosítja a környezet továbbra is békés, nem hangosan becsapta, hogy meghallgassák.Termék neve : Konyha Komposzt Bin Product anyag : PP material Product kapacitás : 5 LProduct méret : 25*19*14cm Product szín : fehér/fekete/kék/green Package Tartalmazza : 1*szemetet can Applicable jelenet : office / hálószoba / nappali / kitchennote : : 1 Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt.2 nem tartalmaz elemeket más, mint az is látható, a termék fényképe.3 Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézi mérés, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékek a referencia.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk