NICENEEDED Köröm Teljes Pakolások lengyel Matrica Készlet Készletek 12 Lap Öntapadós Köröm Matricák Csík Manikűr Készletek Köröm Minták 5 körömreszelő A Nők, Lányok(Stílus 2)

NICENEEDED Köröm Teljes Pakolások lengyel Matrica Készlet Készletek 12 Lap Öntapadós Köröm Matricák Csík Manikűr Készletek

HUF 942.30

Jelen van

❤[CSOMAG TARTALMAZZA] : https : 12 lap köröm matricák, akkor úgy döntött valaki, hogy a tökéletes köröm. ❤[TÖBB VÁLASZTÁSI] : A teljes wrap köröm matrica, matricák célja a különböző elemek, ismerje a különböző dekorációs szüksége van. ❤[TARTÓS] : ne érintse meg a víz két órán belül.Ne érintse meg a víz az első nap alkalmazása.Ezek teljes wrap köröm matricák erős tapadását, nem könnyen szétesik, vízálló kivitel teszi őket tartani egy szép megjelenés, több napig. ❤[KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ ] : az Buff körmök, majd tolja vissza a körömágyat előre, győződjön meg róla, hogy ingyenes, piszok, olaj.Ezután válassza ki a kedvenc matricák csík minta hely, a kör szélén, a köröm bázis, majd nyomja meg finoman, tépd le a felesleges részt, óvatosan, majd a fájl az edge körmök, végül nyomja meg többször a gombot annak érdekében, hogy az erő a levegő matrica szorosan, amíg sima.Alkalmazását javasolják, hogy egy felső kabátot, amely extra ragyog a köröm, valamint védi a matricák. ❤[SZÉLES ALKALMAZÁSI] : Ezek a színes matricákat csík lehet alkalmazni köröm, köröm, műköröm, valamint több,alkalmas személyes, köröm szalon használja a legtöbb alkalommal, például a különböző felek, vásárlás, utazás, fotózás stb.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk